12-uursrace 2024

Op zondag 22 september organiseert Kartbaan Oldenzaal voor de achtste keer de 12-uursrace! Na de vorige zeven edities gaan we dit jaar opnieuw de uitdaging aan met de Sodi SR5 racekarts!
Stel je eigen team samen van minimaal 2 rijders (geen maximum) waarbij iedere rijder minimaal 85kg moet wegen. Dit minimumgewicht wordt gecompenseerd middels de gewichtsboxen op de racekarts. Hierin kan maximaal 30kg lood, waardoor iedere rijder dus minimaal 55kg aan eigen gewicht moet hebben.
De kwalificatie zal worden verreden op zaterdagavond 21 september. Hierna bestaat er de mogelijkheid om te blijven kamperen op het terrein van Kartbaan Oldenzaal. De race start zondag 22 september om 10.00 uur, waarna de finishvlag om precies 22.00 uur zal vallen.
Zoals bij iedere endurance race zal er ieder uur worden getankt en van kart worden door gewisseld. Dat betekent dat ieder team tijdens deze race in maar liefst 12 verschillende karts rijdt! Samen met het minimumgewicht van 85kg proberen wij hiermee de strijd weer zo eerlijk mogelijk te houden.
Voor deze race is er een maximum van 20 teams, dus wees er snel bij en schrijf je team vandaag nog in!
Deze race telt ook weer mee voor de SodiWSeries. Zorg dus dat de rijders en het team geregistreerd staan op sodiwseries.com, zodat je hiervoor punten kunt behalen.

Informatie

Datum kwalificatie: zaterdag 21 september, aanvang 18.00 uur
Datum race: zondag 22 september, aanvang 09.00 uur

Kosten: € 1049,- per team, verdeeld over € 299,- aanbetaling en € 750,- op de dag zelf.

Teams: minimaal 2 personen, geen maximum
Leeftijd: 16 jaar en ouder, dispensatie mogelijk voor NKH / FK rijders (van tevoren aanvragen!)

outdoor karten

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan voor de 12-uursrace
op zondag 22 september
Restitutie van de aanbetaling is niet mogelijk.

De aanmelding opent op vrijdag 24 mei om 20.00 uur!