Kartbaan Oldenzaal

Kartbaan Oldenzaal is een uitgaansgelegenheid met een ruim en prachtig aangelegde outdoor kartbaan. Op dit circuit werd ex-Formule 1 coureur Alain Prost in 1973 al wereldkampioen karting. De kartbaan is voorzien van de nieuwste SODI karts en tijdwaarneming met een online reserveringssysteem. De kartbaan en accommodatie zijn met de tijd meegegaan en bieden ruimte voor geheel verzorgde groepsarrangementen tot 250 personen.

één van de mooiste kartbanen van Nederland

Baanlengte: 700 meter
Breedte: 6 meter
Baanrecord privekarts: 30.900 sec.
Baanrecord racekarts: 40.204 sec.
Tijdwaarneming: Apex Timing
Karts: SODIKART

FinishStart

Voor groepen en partijen

Er zijn meerdere zalen waarin groepen en partijen een gezellige middag of avond kunnen doorbrengen, al dan niet in combinatie met karten. Er kan worden gekozen voor een Grand-Prix race, waarbij men een finale vanaf de startgrid begint en een echte race rijdt. Na het karten staat er een heerlijke barbecue of een buffet klaar, die in combinatie met een drankje garant staan voor een gezellige dag.

Kartbaan Oldenzaal

Op dit prachtig aangelegde outdoor circuit kan jong en oud met echte karts rijden. U rijdt op een circuit van circa 700 meter lengte. Voor de kleintjes zijn er duokarts en juniorkarts aanwezig. De jeugd kan in de snellere standaardkarts terecht en vanaf 16 jaar zijn echte racekarts aanwezig. Outdoor karten is prachtig bij zonnig weer, maar ook regenachtige omstandigheden halen bij iedereen de “Max Verstappen” naar boven.

Bovendien is het mogelijk voor privérijders om hier met een eigen kart te trainen. Belangrijk is wel om voor de tijd even het reglement door te nemen.

Regelmatig worden er wedstrijden gereden met de huurkarts, zoals de populaire Team Challenge voor teams en de individuele KBO Cup. Daarnaast is er ieder jaar de beroemde 12-uursrace en vinden er ook altijd meerdere 2-uursraces plaats.

“Met veel plezier meer uurs races gereden. Organisatie is subliem en karts zijn enorm gelijk. Rij elke keer met plezier. Baan zelf is erg mooi en ligt er goed en verzorgd bij”

Matthijs van Son

“Door de online reserveringen nooit geen wachttijden meer bij de kassa. Jongens weer super leuk gekart dus wederom een geslaagde middag.”

Djendemen

“Prachtige buitenbaan waar goede en snelle karts te huur zijn. Ook de duo karts zijn tegenwoordig net zo snel als de normale karts. En dat is erg leuk voor de jonge coureurs in spé. Aanrader!”

Ein Stein

“Top bedrijf!! 2 heats in de duo kart geboekt via de app. Uiteraard durfde mijn zoontje niet toen we ons konden gaan melden.... ticket werd omgezet naar een gewone kart zelfs zonder dat ik daar om vroeg👌👌. Top service! En het ligt er ook zeer netjes bij.”

Remco

“Vandaag voor het eerste op deze kartbaan geweest. Wat een leuke baan. Super service. Niks is te veel. Ze besteden heel veel aandacht aan je kart. Iedereen zeer gastvrij. Mooi onderhouden en hele goede sfeer. Komen graag terug.”

Sylvester Ponsen