Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

 

Kartbaan Oldenzaal

één van de mooiste kartbanen van Nederland

Kartbaan Oldenzaal is een uitgaansgelegenheid met een ruim en prachtig aangelegd kartcircuit in de open lucht. Op dit circuit werd Alain Prost in 1973 wereldkampioen karting. Inmiddels is de accommodatie met zijn tijd meegegaan en biedt mogelijkheden voor geheel verzorgde groepsarrangementen tot 250 personen.

Kartbaan Oldenzaal beschikt over meerdere zalen waarin groepen en partijen een gezellige middag of avond kunnen doorbrengen, al dan niet in combinatie met een karten. Er kan worden gekozen voor een Grand-Prix race, waarbij men een finale vanaf de startgrid begint en een echte race rijdt. Na het karten staat er een heerlijke barbecue of een buffet klaar, en kan er gezellig een drankje worden genuttigd.

Op dit prachtig aangelegde outdoor circuit kan jong en oud met echte karts rijden. In groepsverband of individueel. U rijdt op een circuit van circa 700 meter lengte. Voor de kleintjes zijn er tweepersoons en kinderkarts aanwezig. Voor de snelle jongens zijn er echte wedstrijdkarts aanwezig. Outdoor karting is leuk in elk weertype, daarom zijn er bij nat weer regenpakken beschikbaar.

Bovendien is het mogelijk voor privérijders om hier te trainen. Belangrijk is wel om voor de tijd even het reglement door te nemen.

Regelmatig worden er wedstrijden gereden met de huurkarts, zoals de populaire BedrijvenKartCompetitie voor teams, en de individuele KBO Cup.

 

  • Baanlengte: 700 meter
  • Breedte: 6 meter
  • Baanrecord privekarts: 30,9 sec.
  • Baanrecord huurkarts: 39,50 sec.
  • Electronische tijdwaarneming
Menu