Op Kartbaan Oldenzaal rijdt u op één van de mooiste outdoor kartbanen. De baan heeft zeer verschillende bochten, is technisch, ruim uitgelegd en maar liefst 6 meter breed. Er wordt gereden met de nieuwste en veiligste SODI SR5 racekarts waarvan er maar liefst 22 zijn. Deze karts zijn het beste wat er te krijgen is op het gebied van innovatie en veiligheid en zijn hierdoor een geweldige ervaring om mee over het circuit te scheuren! Ook beschikken wij over 22 SODI standaardkarts, 8 SODI juniorkarts en 2 SODI duokarts.

Karts

2x Duokart
8x Juniorkart
22x Standaardkart
22x Racekart

Snelheid

55 km/h
35 km/h
55 km/h
80 km/h

Min. leeftijd / lengte

volwassene + kind
8 jaar / 1.35m
11 jaar / 1.55m
16 jaar / 1.55m

Heats 10 min

Duokart
Juniorkart
Standaardkart
Racekart

Balaclava & handschoenen

Prijs

€ 13,50
€ 12,50
€ 13,50
€ 16,50

€ 2,50 per set

per heat

per kart
per persoon
per persoon
per persoon

(verplicht)

De heats

Alle heats worden verdeeld in groepen en duren 10 minuten. Standaardkarts, juniorkarts en duokarts rijden samen in heats. Vanwege grote snelheidsverschillen rijden racekarts in aparte heats. Voor aanvang van een heat heeft u ruim de tijd om beschermende kleding en helmen uit te zoeken. Slippers zijn niet toegestaan!

Bij kou hebben wij tevens handschoenen beschikbaar. Voordat een heat van start gaat, krijgt u eerst een uitgebreide uitleg van één van onze ervaren instructeurs. Na afloop kunt u een uitdraai met al uw rondetijden afhalen.

Huurkarts reserveren

Wij raden u sterk aan om van tevoren uw heats te reserveren, zodat u zeker bent van uw starttijden en het aantal benodigde karts. Vanwege drukte is de kans anders groot dat u een lange wachttijd hebt voordat u kunt rijden.