Oliebollenraces 2022

Het is weer mogelijk om je eigen team in te schrijven voor de jaarlijkse Oliebollenraces van Kartbaan Oldenzaal! Ook dit jaar zijn er weer twee Oliebollenraces waarbij de race op donderdag 29 december een avondrace bij kunstlicht is. Hier mogen alleen amateurs en recreatieve teams aan deelnemen. Voor zondag 18 december kan iedereen zich inschrijven. Er zal worden gereden met onze SODI SR5 racekarts (80km/h).

Deze wedstrijden zijn bestemd voor zelf samengestelde teams van minimaal 2 personen. Het geheel bestaat uit een training van 20 minuten, een hotlap kwalificatie en een race van 120 minuten. Tijdens de tankstop wordt er ook van kart door gewisseld!

Het minimumgewicht per rijder is vastgesteld op 85kg. Omdat lood wisselen tijdens de wedstrijd helaas niet mogelijk is, wordt er een gemiddeld compensatiegewicht berekend voor het hele team.
Rekenvoorbeeld: je team bestaat uit drie rijders. Het totaalgewicht is 3 x 85kg = 255kg.
Je teamgenoten wegen 70 kg, 75 kg en 85 kg. Een totaalgewicht van 230 kg.
Er mist in totaal 25 kg. Gedeeld door drie rijders komt dit neer op 8,3 kg, afgerond 10 kg compensatiegewicht.

Maximaal 19 teams dus wees er snel bij!

Informatie

2-uurs Oliebollenraces / € 180,- per team
zondag 18 december / 09:15 uur aanvang
donderdag 29 december (recreanten!) / 17:00 uur aanvang

Leeftijd: 16 jaar en ouder (dispensatie voor KBO/NKH rijders)

De betaling kan alleen vooraf via iDeal! Na het versturen van het formulier word je automatisch doorgestuurd naar de betaling om je aanmelding af te ronden.

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan voor één van de Oliebollenraces