Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

Flow Kartschool 2021

Vanaf 25 september: Flow Kartschool 2021 op Kartbaan Oldenzaal

Wil jij beter leren karten? Vanaf 25 september heb je elke maand de kans om je kartvaardigheden te verbeteren bij Flow Kartschool op Kartbaan Oldenzaal. De lessen duren twee uur en vinden plaats op de zaterdagochtend, waarbij er wordt gereden in de racekarts. Elke les zal in het teken staan van een ander thema, waaronder: ideale lijn en bochtentechniek, regenrijden, inhalen, verdedigen, kwalificeren en een goede start maken. We behandelen een stuk theorie en doen verschillende oefeningen op de baan, waarbij iedereen persoonlijke feedback krijgt. Elke les wordt vervolgens afgesloten met een echte race inclusief startopstelling en startlichten!
Omdat de onderwerpen per les verschillend zijn, is het aan te bevelen om aan alle lessen deel te nemen en je gelijk voor alle data aan te melden. Je krijgt hierdoor een complete cursus waarin alle belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je 11 jaar of ouder bent en de Junior Kartclinic al hebt afgerond. Heb je hier nog niet aan meegedaan, schrijf je dan in voor de eerstvolgende Junior Kartclinic!

Flow Kartschool 2021
Data: 25 september, 23 oktober, 20 november
Tijdstip: 10:00 tot 12:00
Plaats: Kartbaan Oldenzaal
Leeftijd: 11 jaar t/m 18 jaar (onder 16 juniorclinic afgerond)
Kosten: € 37,50 per les (alleen pinnen!)

Je kunt zelf aangeven op welke data je aan de les wilt meedoen. In verband met de weersomstandigheden kunnen wij echter niet vooraf bepalen welke les wanneer wordt gegeven. Wij raden je dus aan om aan alle lessen deel te nemen, zodat je alles goed beheerst.

Uitrusting zoals helmen, racejacks/regenpakken en handschoenen zijn aanwezig.
Eigen uitrusting meenemen kan natuurlijk altijd!

 

Menu