Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

KBO Cup – Promoties 2019 > 2020

Zoals ieder jaar worden er weer een aantal rijders gepromoveerd naar een hoger niveau. Deze rijders reden afgelopen jaar bovenaan in hun groep, en stijgen uit boven de andere rijders. Om het niveau in alle groepen gelijkwaardig te houden, worden onderstaande rijders vanaf dit seizoen op een hoger niveau ingedeeld.

 

Groep 2: Vanuit Groep 2 zullen Albert Bos, Niels Cornelisse, Dennis Nijen Twilhaar, Jesper Langejans en Wietse de Vries worden gepromoveerd naar Groep 1. Deze lijst is nog niet definitief en afhankelijk van de inschrijvingen kan het zijn dat er nog meer rijders worden verplicht om deel te nemen in Groep 1, zodat de niveau’s van alle groepen gelijk blijven.

 

Groep 3: Groep 3 is zoals altijd de instapgroep van de KBO Cup. Rijders worden bij vaste deelname snel te sterk voor nieuwe deelnemers. Daarom gaan de volgende rijders door naar Groep 2: Thomas Ronhaar, Imre Mekenkamp, Lucca Broers, Bernd Janzen, Martijn Berghuis, Andre Wester, Roy Tutert. Ook voor deze lijst geldt dat deze nog niet definitief is.

Menu