Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

KBO Cup – Promoties 2018 > 2019

Zoals ieder jaar worden er weer een aantal rijders gepromoveerd naar een hoger niveau. Deze rijders reden afgelopen jaar bovenaan in hun groep, en stijgen uit boven de andere rijders. Om het niveau in alle groepen gelijkwaardig te houden, worden onderstaande rijders vanaf dit seizoen op een hoger niveau ingedeeld.

 

Groep 2: Vanuit Groep 2 zullen Tom Wegman, Florian Posny en Rick de Brouwer worden gepromoveerd naar Groep 1. Deze lijst is nog niet definitief en afhankelijk van de inschrijvingen kan het zijn dat er nog meer rijders worden verplicht om deel te nemen in Groep 1, zodat de niveau’s van alle groepen gelijk blijven.

 

Groep 3: Groep 3 is zoals altijd de instapgroep van de KBO Cup. Rijders worden bij vaste deelname snel te sterk voor nieuwe deelnemers. Daarom gaan de volgende rijders door naar Groep 2: Sem Kamphuis, Dennis Nijen Twilhaar, Wietse de Vries en Thomas Schwarte. Ook voor deze lijst geldt dat deze nog niet definitief is.

Menu