Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

NIEUW: Flow Kartschool op Kartbaan Oldenzaal!

Vanaf zaterdag 3 maart: Flow Kartschool op Kartbaan Oldenzaal

Wil jij beter leren karten? Vanaf zaterdag 3 maart heb je elke maand de kans om je kartvaardigheden te verbeteren bij Flow Kartschool op Kartbaan Oldenzaal. De lessen duren 2 uur en worden een keer per maand op zaterdagochtend gegeven, waarbij er wordt gereden in de racekarts. Elke les zal in het teken staan van een ander thema, zoals bijvoorbeeld regen rijden, inhalen, verdedigen of een goede start maken. We behandelen een stuk theorie en doen verschillende oefeningen op de baan, waarbij iedereen persoonlijke feedback krijgt. Elke les wordt vervolgens afgesloten met een echte race inclusief startopstelling en startlichten!

De enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je ouder dan 10 bent en de junior kartclinic eerder een keer hebt afgerond. Heb je nog niet eerder meegedaan aan een juniorclinic? Schrijf je dan in voor de eerstvolgende Junior Kart Clinic!

Flow Kartschool
Data: 3 maart, 7 april, 28 april, 2 juni, 17 juni, 1 september
Tijdstip: 10:30 tot 12:30
Plaats: Kartbaan Oldenzaal
Leeftijd: 10 jaar t/m 18 jaar (onder 16 juniorclinic afgerond)
Kosten: € 37,50 per les (contante betaling!)

Je kunt zelf aangeven op welke data je aan de les wilt meedoen. In verband met de weersomstandigheden kunnen wij echter niet vooraf bepalen welke les wanneer wordt gegeven. Wij raden je dus aan om aan alle lessen deel te nemen, zodat je alles goed beheerst!

Uitrusting zoals helmen, racejacks/regenpakken en handschoenen zijn aanwezig.
Eigen uitrusting meenemen kan natuurlijk altijd!

 

Aanmelden Flow Kartschool 2018

Menu