Bornsedijk 86 Oldenzaal+31 (0)541 514 241info@kartbaanoldenzaal.nlWoensdag - Zondag 13:00 - 17:00

Flow Kartschool

Vanaf zaterdag 2 maart: Flow Kartschool 2019 op Kartbaan Oldenzaal

Wil jij beter leren karten? Vanaf zaterdag 2 maart heb je elke maand de kans om je kartvaardigheden te verbeteren bij Flow Kartschool op Kartbaan Oldenzaal. De lessen duren 90 minuten en vinden plaats op de zaterdagochtend, waarbij er wordt gereden in de racekarts. Elke les zal in het teken staan van een ander thema, waaronder: ideale lijn en bochtentechniek, regenrijden, inhalen, verdedigen, kwalificeren en een goede start maken. We behandelen een stuk theorie en doen verschillende oefeningen op de baan, waarbij iedereen persoonlijke feedback krijgt. Elke les wordt vervolgens afgesloten met een echte race inclusief startopstelling en startlichten!
Omdat de onderwerpen per les verschillend zijn, is het aan te bevelen om aan alle lessen deel te nemen en je gelijk voor alle data aan te melden. Je krijgt hierdoor een complete cursus waarin alle belangrijke onderwerpen worden behandeld.

De enige voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je ouder dan 11 bent en de Junior Kartclinic eerder een keer hebt afgerond. Heb je nog niet eerder meegedaan aan een juniorclinic? Schrijf je dan in voor de eerstvolgende Junior Kartclinic!

Flow Kartschool 2019
Data: 2 maart, 6 april, 18 mei, 1 juni, 7 september, 28 september, 16 november
Tijdstip: 11:30 tot 13:00
Plaats: Kartbaan Oldenzaal
Leeftijd: 11 jaar t/m 18 jaar (onder 16 juniorclinic afgerond)
Kosten: € 37,50 per les (alleen pinnen!)

Je kunt zelf aangeven op welke data je aan de les wilt meedoen. In verband met de weersomstandigheden kunnen wij echter niet vooraf bepalen welke les wanneer wordt gegeven. Wij raden je dus aan om aan alle lessen deel te nemen, zodat je alles goed beheerst!

Uitrusting zoals helmen, racejacks/regenpakken en handschoenen zijn aanwezig.
Eigen uitrusting meenemen kan natuurlijk altijd!

 

Aanmelden Flow Kartschool 2019

Menu